Home
Mail ons sitemap Laatste updates
 
   
  <font>Hier vind je Nederlandstalig headlines met Turks nieuws</font>
google-newsHier onder 10 headlines van Google news over Turkije
Google verzameld nieuws van diverse nieuwsbronnen, je kunt een persoonlijke nieuws pagina maken bij google news.

Turkse minister van Financiën kondigt maatregelen tegen valutacrisis aan

Turkse minister van Financiën kondigt maatregelen tegen valutacrisis aan  NU.nlTurks hervormingsplan bekoort markten niet  De TijdTurkse concessies aan groei overtuigen markt niet  Het Financieele DagbladFull coverage

Thu, 20 Sep 2018 12:09:02 GMT

Turks hof laat veroordeeld oppositielid Enis Berberoglu vrij

Turks hof laat veroordeeld oppositielid Enis Berberoglu vrij  NU.nlTurks hof laat veroordeeld oppositielid vrij  PanoramaFull coverage

Thu, 20 Sep 2018 16:29:16 GMT

'Turkije en Suriname gaan luchtvaartovereenkomst ondertekenen'

'Turkije en Suriname gaan luchtvaartovereenkomst ondertekenen'  DAGonline.nlFull coverage

Thu, 20 Sep 2018 10:25:07 GMT

Turkije: protesterende bouwvakkers gevangengezet

Turkije: protesterende bouwvakkers gevangengezet  Amnesty InternationalFull coverage

Thu, 20 Sep 2018 10:26:36 GMT

Venezolanen woedend na luxe etentje Maduro in Turkije

Venezolanen woedend na luxe etentje Maduro in Turkije  NOSVenezolanen woedend op president: terwijl miljoenen burgers honger lijden ...  Het Laatste NieuwsFull coverage

Tue, 18 Sep 2018 02:20:58 GMT

Rusland en Turkije bereiken akkoord over gedemilitariseerde zone in Idlib

Rusland en Turkije bereiken akkoord over gedemilitariseerde zone in Idlib  NU.nlFull coverage

Mon, 17 Sep 2018 17:18:04 GMT

Turkse president Erdogan verdedigt aannemen schenking luxe Boeing

Turkse president Erdogan verdedigt aannemen schenking luxe Boeing  NU.nlCadeau voor Erdogan van half miljard dollar  NRCErdogan gaat de Turkse banken redden. Krijgt ook nog mooi vliegtuig cadeau  Das Kapital (Blog)Full coverage

Mon, 17 Sep 2018 14:16:42 GMT

De voordelen van het e-visum voor Turkije

De voordelen van het e-visum voor Turkije  Verkeersbureaus.info (persbericht)Full coverage

Thu, 20 Sep 2018 11:46:15 GMT

SunExpress: komende zomer vanaf Eindhoven naar Turkije

SunExpress: komende zomer vanaf Eindhoven naar Turkije  TravelPro (Blog)Full coverage

Thu, 20 Sep 2018 08:04:37 GMT

VIDEO! Wilders valt keihard Kuzu (DENK) aan: 'Rot maar op naar Turkije, u bent ...

VIDEO! Wilders valt keihard Kuzu (DENK) aan: 'Rot maar op naar Turkije, u bent ...  De Dagelijkse Standaard (Blog)Marijnissen niet in 'goed nieuws-polonaise' van kabinet  NU.nlLIVE DEBAT: Oppositie blijft vechten tegen afschaffing belasting  Telegraaf.nlOok coalitiepartners fel op VVD-plan voor probleemwijken  AD.nlFull coverage

Wed, 19 Sep 2018 09:25:21 GMT

Hier onder 10 headlines van Turksnieuws.nl
Amerikaanse online gigant Amazon.com van start in Turkije

De Amerikaanse retail gigant Amazon is gisteren van start gegaan in Turkije. “Vanaf nu kunnen klanten in heel Turkije www.amazon.com.tr bezoeken om te winkelen voor een selectie van miljoenen producten, met het voordeel van lage dagelijkse prijzen en betrouwbare gratis levering voor bestellingen van meer dan 50 Turkse lira’s” aldus het bedrijf in een persbericht. […] Het bericht Amerikaanse online gigant Amazon.com van start in Turkije verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Thu, 20 Sep 2018 09:34:54 +0000

Turkije krijgt financiële ondersteuning van Qatar

Qatar gaat een reeks economische projecten, investeringen en betalingen ter waarde van 15 miljard US dollar doen om de Turkse economie te ondersteunen. Dat staat in een verklaring die de regering van Qatar uitgaf na een bijeenkomst tussen de emir van Qatar, sjeik Tamim bin Hamad al-Thani en de Turkse president Recep Tayyip Erdogan afgelopen […] Het bericht Turkije krijgt financiële ondersteuning van Qatar verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Fri, 17 Aug 2018 08:25:36 +0000

Eenvoudig een e-visum aanvragen voor Turkije

Voor reizen naar Turkije heb je een visum nodig. Dit kan tegenwoordig heel eenvoudig online. Via deze link kun je een visum Turkije aanvragen. Na betaling ontvang je het e-visum per email. Deze eenvoudige manier van visumaanvraag voorkomt ellenlange rijen op het vliegveld en zorgt dus voor een vlottere doorstroom bij de paspoortcontrole. Een boost […] Het bericht Eenvoudig een e-visum aanvragen voor Turkije verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Thu, 16 Aug 2018 21:33:04 +0000

Nieuwe megaluchthaven Istanbul wordt op verjaardag Turkse republiek geopend

Op 29 oktober 2018, de dag dat de Turkse republiek precies 95 jaar bestaat, wordt de nieuwe megaluchthaven in Istanbul geopend. Het gaat om de Istanbul Grand Airport (IGA) in de Turkse miljoenenstad, meldt Nederlanders in Turkije. De werkzaamheden zijn nog steeds in volle gang en de bouw verloopt volgens schema. De Turkse luchthavenautoriteit (DHMI) […] Het bericht Nieuwe megaluchthaven Istanbul wordt op verjaardag Turkse republiek geopend verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Fri, 10 Aug 2018 11:59:58 +0000

Online het visum Turkije aanvragen

Als je op vakantie gaat naar Turkije heb je een visum nodig. Dat kun je gelukkig heel eenvoudig online regelen. Het visum Turkije wordt niet in je paspoort aangebracht door het consulaat, maar wordt per e-mail toegestuurd. Je hoeft het dus alleen maar aan te vragen, uit te printen en mee te nemen op reis. […] Het bericht Online het visum Turkije aanvragen verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Wed, 08 Aug 2018 19:20:31 +0000

Kredietbeoordelaar Fitch is somberder geworden over Turkije

Kredietbeoordelaar Fitch is negatiever over Turkije. Dat schrijft De Telegraaf. Volgens de krant ging het kredietoordeel van Turkije omlaag van BB+ naar BB. De prognose ging van stabiel naar negatief. Fitch vindt dat de geloofwaardigheid van het economische beleid van de Turkse regering volgens de afgelopen tijd afgenomen. Ook de eerste beleidsstappen die zijn genomen […] Het bericht Kredietbeoordelaar Fitch is somberder geworden over Turkije verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Sat, 14 Jul 2018 00:12:56 +0000

Turkije start met overgang naar presidentieel systeem

In Turkije is een begin gemaakt met de overheveling van belangrijke bevoegdheden naar de president. Een belangrijke wijziging daarbij is de afschaffing van de functie van premier, zoals ook de VS geen premier kent. In de Turkse staatskrant is een decreet afgekondigd, met veranderingen van de wetten die tussen 1924 en 2017 golden. In het […] Het bericht Turkije start met overgang naar presidentieel systeem verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Wed, 04 Jul 2018 06:44:19 +0000

Turkse Nederlanders vieren feest na opeisen winst door Erdogan

In Rotterdam hebben honderden Turkse Nederlanders feestgevierd na het uitroepen van de verkiezingsoverwinning door president Erdogan, meldt de NOS. Volgens de omroep verzamelden Turkse Nederlanders zich in het centrum en er reden toeterende auto’s rond met vlaggen van Turkije. De politie zette een aantal straten rond het Turkse consulaat af. Ook in Amsterdam en in […] Het bericht Turkse Nederlanders vieren feest na opeisen winst door Erdogan verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Sun, 24 Jun 2018 22:10:02 +0000

Verkiezingen Turkije: verwarring over uitslag

Vandaag, zondag 24 juni, hebben Turken een nieuw parlement en een nieuwe president gekozen. TRT World, de internationale tak van de staatsomroep TRT, heeft de zittende president Recep Tayyip Erdogan uitgeroepen tot winnaar van de presidentsverkiezingen. Volgens TRT heeft Erdogan met 53,2 procent gewonnen. Volgens het Algemeen Dagblad heeft Erdogan de stembusstrijd voor zijn herverkiezing […] Het bericht Verkiezingen Turkije: verwarring over uitslag verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Sun, 24 Jun 2018 19:35:51 +0000

Vanaf vandaag kan in Nederland gestemd worden voor Turkse verkiezingen

Zo’n 250.000 Turkse Nederlanders kunnen vanaf vandaag stemmen voor de Turkse presidents- en parlementsverkiezingen. Dat kan bij stembureaus in Deventer, Den Haag en Amsterdam. De stembureaus zijn open van vrijdag tot en met komende maandag, van 09.00 tot 21.00 uur. Voor 2014 moesten Turkse Nederlanders naar een stembureau in Turkije. Het is de bedoeling dat […] Het bericht Vanaf vandaag kan in Nederland gestemd worden voor Turkse verkiezingen verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Fri, 15 Jun 2018 07:53:04 +0000