Home
Mail ons sitemap Laatste updates
 
     
    <font>Hier vind je Nederlandstalig headlines met Turks nieuws</font>
google-newsHier onder 10 headlines van Google news over Turkije
Google verzameld nieuws van diverse nieuwsbronnen, je kunt een persoonlijke nieuws pagina maken bij google news.

Nederland en Turkije herstellen diplomatieke banden

Nederland en Turkije herstellen diplomatieke banden  NU.nlNederland en Turkije herstellen hun diplomatieke relatie  TrouwNederland krijgt weer ambassadeur in Turkije  NRCWaarom herstellen Nederland en Turkije hun diplomatieke betrekkingen?  VolkskrantFull coverage

Fri, 20 Jul 2018 11:37:20 GMT

Lydia beviel in Turkije: 'Mijn man mocht - en wilde - niet bij de geboorte zijn'

Lydia beviel in Turkije: 'Mijn man mocht - en wilde - niet bij de geboorte zijn'  LINDAnieuwsFull coverage

Fri, 20 Jul 2018 07:37:16 GMT

Thy vervolgt voetballoopbaan in Turkije

Thy vervolgt voetballoopbaan in Turkije  RTL Nieuws'Donorheld' van VVV tekent in Turkije  Telegraaf.nlVolksheld Lennart Thy verruilt VVV voor Turkije  1Limburg - Nieuws en Sport uit LimburgFull coverage

Sat, 21 Jul 2018 09:54:00 GMT

Commentaar: Turkije

Commentaar: Turkije  De Gooi- en EemlanderFull coverage

Fri, 20 Jul 2018 13:56:08 GMT

Waterpoloërs na simpele zege op Turkije klaar voor Hongarije

Waterpoloërs na simpele zege op Turkije klaar voor Hongarije  NOSWaterpoloërs bereiken tussenronde op EK na ruime zege op Turkije  NU.nlWaterpolomannen naar tussenronde op EK na ruime zege op Turkije  AD.nlFull coverage

Fri, 20 Jul 2018 13:21:00 GMT

Simpele zege waterpoloërs op Turkije

Simpele zege waterpoloërs op Turkije  NOSFull coverage

Fri, 20 Jul 2018 13:42:00 GMT

Noodtoestand in Turkije na twee jaar beëindigd

Noodtoestand in Turkije na twee jaar beëindigd  NU.nlDe noodtoestand in Turkije is opgeheven, maar dat verandert niets  BNR NieuwsradioErdogan beëindigt twee jaar na coup de noodtoestand in Turkije  TrouwSteeds machtigere Erdogan jaagt beleggers schrik aan, maar nog niet iedereen ...  Het Financieele DagbladFull coverage

Wed, 18 Jul 2018 23:27:27 GMT

Brazilië en Turkije hebben volgens IMF last van oplopende rente VS

Brazilië en Turkije hebben volgens IMF last van oplopende rente VS  NU.nl'Elders problemen door oplopende rente VS'  Nieuws.nlFull coverage

Thu, 19 Jul 2018 15:49:35 GMT

Nieuwsupdate: Steekpartij Duitse bus | Herstel diplomatie NL en Turkije

Nieuwsupdate: Steekpartij Duitse bus | Herstel diplomatie NL en Turkije  NU.nlFull coverage

Fri, 20 Jul 2018 18:15:11 GMT

Dronken passagier op vlucht richting Turkije veroorzaakt tussenlanding in ...

Dronken passagier op vlucht richting Turkije veroorzaakt tussenlanding in ...  Het Laatste NieuwsFull coverage

Fri, 20 Jul 2018 22:00:13 GMT

Hier onder 10 headlines van Turksnieuws.nl
Kredietbeoordelaar Fitch is somberder geworden over Turkije

Kredietbeoordelaar Fitch is negatiever over Turkije. Dat schrijft De Telegraaf. Volgens de krant ging het kredietoordeel van Turkije omlaag van BB+ naar BB. De prognose ging van stabiel naar negatief. Fitch vindt dat de geloofwaardigheid van het economische beleid van de Turkse regering volgens de afgelopen tijd afgenomen. Ook de eerste beleidsstappen die zijn genomen […] Het bericht Kredietbeoordelaar Fitch is somberder geworden over Turkije verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Sat, 14 Jul 2018 00:12:56 +0000

Turkije start met overgang naar presidentieel systeem

In Turkije is een begin gemaakt met de overheveling van belangrijke bevoegdheden naar de president. Een belangrijke wijziging daarbij is de afschaffing van de functie van premier, zoals ook de VS geen premier kent. In de Turkse staatskrant is een decreet afgekondigd, met veranderingen van de wetten die tussen 1924 en 2017 golden. In het […] Het bericht Turkije start met overgang naar presidentieel systeem verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Wed, 04 Jul 2018 06:44:19 +0000

Turkse Nederlanders vieren feest na opeisen winst door Erdogan

In Rotterdam hebben honderden Turkse Nederlanders feestgevierd na het uitroepen van de verkiezingsoverwinning door president Erdogan, meldt de NOS. Volgens de omroep verzamelden Turkse Nederlanders zich in het centrum en er reden toeterende auto’s rond met vlaggen van Turkije. De politie zette een aantal straten rond het Turkse consulaat af. Ook in Amsterdam en in […] Het bericht Turkse Nederlanders vieren feest na opeisen winst door Erdogan verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Sun, 24 Jun 2018 22:10:02 +0000

Verkiezingen Turkije: verwarring over uitslag

Vandaag, zondag 24 juni, hebben Turken een nieuw parlement en een nieuwe president gekozen. TRT World, de internationale tak van de staatsomroep TRT, heeft de zittende president Recep Tayyip Erdogan uitgeroepen tot winnaar van de presidentsverkiezingen. Volgens TRT heeft Erdogan met 53,2 procent gewonnen. Volgens het Algemeen Dagblad heeft Erdogan de stembusstrijd voor zijn herverkiezing […] Het bericht Verkiezingen Turkije: verwarring over uitslag verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Sun, 24 Jun 2018 19:35:51 +0000

Vanaf vandaag kan in Nederland gestemd worden voor Turkse verkiezingen

Zo’n 250.000 Turkse Nederlanders kunnen vanaf vandaag stemmen voor de Turkse presidents- en parlementsverkiezingen. Dat kan bij stembureaus in Deventer, Den Haag en Amsterdam. De stembureaus zijn open van vrijdag tot en met komende maandag, van 09.00 tot 21.00 uur. Voor 2014 moesten Turkse Nederlanders naar een stembureau in Turkije. Het is de bedoeling dat […] Het bericht Vanaf vandaag kan in Nederland gestemd worden voor Turkse verkiezingen verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Fri, 15 Jun 2018 07:53:04 +0000

Galatasaray fans in Rotterdam en Den Haag vieren feest

In onder andere Rotterdam en Den Haag hebben honderden fans van Galatasaray zaterdagavond gevierd dat de voetbalclub uit Istanbul de Turkse landstitel heeft veroverd. De Galatasaray-fans kwamen juichend naar buiten na het eindsignaal in Izmir, waar hun club de uitwedstrijd tegen Göztepe met 1-0 won. In Rotterdam werd het Hofplein afgezet om een eind te […] Het bericht Galatasaray fans in Rotterdam en Den Haag vieren feest verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Sun, 20 May 2018 00:31:49 +0000

Mesut Özil en Ilkay Gündogan geschorst om ontmoeting met Erdogan

De Duitse voetballers met Turkse roots Mesut Özil en Ilkay Gündogan zijn geschorst om een ontmoeting met president Erdogan van Turkije. De twee waren zaterdag in Berlijn om met de Duitse bondscoach in gesprek te gaan over de ontmoeting die zij samen met Cenk Tosun hadden met de Turkse president schrijft het Algemeen Dagblad. Volgens […] Het bericht Mesut Özil en Ilkay Gündogan geschorst om ontmoeting met Erdogan verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Sat, 19 May 2018 22:23:19 +0000

Rutte wil niet dat Turkse politici campagne in NL komen voeren

Premier Rutte vindt het onwenselijk als Turkse politici in Nederland campagne komen voeren voor de vervroegde verkiezingen in juni. Dat zei hij vandaag bij de wekelijkse persconferentie na afloop van de ministerraad. Volgens Rutte kunnen de campagnes van de kabinetsleden en leden van de AK-partij van president Erdogan leiden tot verstoring van de openbare orde […] Het bericht Rutte wil niet dat Turkse politici campagne in NL komen voeren verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Fri, 20 Apr 2018 20:38:58 +0000

Nieuwe Mediawet voor online content in Turkije

De regering van president Erdogan voert een wet door die bepaalt dat voor het plaatsen van online-video’s een vergunning nodig is. Dat meldt de NOS. Series, livestreams van evenementen, nieuws: in de toekomst moet het eerst langs de media-waakhond. En wat zonder vergunning online staat, kan worden geblokkeerd aldus de omroep. Met de nieuwe mediawet […] Het bericht Nieuwe Mediawet voor online content in Turkije verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Thu, 19 Apr 2018 23:49:29 +0000

Vervroegde verkiezingen op 24 juni in Turkije

Kiezers in Turkije mogen op 24 juni 2018 al naar de stembus om zowel een nieuw parlement als een nieuwe president te kiezen. Dit maakte president Erdogan vanmiddag bekend. Oorspronkelijk stonden de verkiezingen gepland in november 2019. Volgens Erdogan is vervroeging nodig om sneller te kunnen overschakelen naar een nieuw politiek systeem. Turkije gaat over […] Het bericht Vervroegde verkiezingen op 24 juni in Turkije verscheen eerst op Turks Nieuws.NL.

Wed, 18 Apr 2018 14:07:27 +0000